Tyttöbändin kaunottarella ihosyöpä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen Girls Aloud –yhtyeen popkaunottaret ovat olleet jo pitkään eräitä maansa seuratuimpia julkkistähtiä. Yksi bändin jäsenistä on Sarah Harding, jonka yksityiselämän kiemuroista ja upeasta vartalosta ollaan uutisoitu viime aikoina viihdelehdissä.

Hiljattain alkoholivieroituksessa olleen 30-vuotiaalta laulajattaren ongelmat eivät ole ohi. Nyt Sarah Hardingin pelätään nimittäin kärsivän ihosyövästä. The Sun -lehti raportoi lääkärien poistaneen tähden selästä viime viikolla kolme mahdollisesti syöpään viittaavaa luomea, ja nyt Harding odottelee testien tuloksia.

Tämä tapahtui vain vähän ennen kuin Girls Aloud -tyttöbändin jäsenet ilmoittivat paluukiertueestaan ja uudesta Something New -singlestään, jotka olisi tarkoitus ajoittaa ensi vuoden helmikuulle.

Girls Aloud –yhtye täyttää pian kymmenen vuotta. Bändi syntyi vuonna 2002 Britannian Popstars-kilpailun toisella tuotantokaudella. Yhtyeen jäseniä ovat Cheryl Cole, Kimberley Walsh, Nadine Coyle, Nicola Roberts ja Sarah Harding. Hardingin bändikaverit veivät tämän viime vuonna vieroitukseen alkoholismin takia. Vieroitushoidon läpikäynyt Harding palasi sittemmin yhteen ex-kihlattunsa kanssa, mutta suhde kaatui jo toistamiseen muutama kuukausi sitten.