Irlantilaispoppari esitteli hoikistuneen bikinivartalonsa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaisetkin fanittivat takavuosina The Corrs -nimistä irlantilaista sisarusyhtyettä, jonka musiikissa yhdisteltiin kelttivaikutteita pop- ja rockmusiikkiin. Suuren suosion saanut yhtye teki keulahahmostaan Andrea Corrista julkkistähden, joka on viime vuodet viettänyt hiljaiseloa.

Nyt 38-vuotias Andrea Corr on kuitenkin ikuistettu pitkästä aikaa paparazzien kuviin, kun hänet nähtiin nauttimassa rantalomasta yhdessä miehensä Brett Desmondin kanssa. Huhtikuussa synnyttänyt laulaja on kuvien perusteella saanut nopeasti karistettua raskauskilonsa.

The Corrs -yhtye julkaisi menestyksekkäällä urallaan viisi studiolevyä, kaksi albumia ja yhden remix-albumin sekä kaksi livelevyä. Bändi ei ole varsinaisesti hajonnut, mutta se on ollut jo pitkään tauolla, jonka pituutta ei ole kuitenkaan kerrottu. Näyttelijänäkin jo useissa tuotannoissa nähty Andre Corr julkaisi viime vuonna soololevynsä Lifelines.