Miranda Kerr riisuutui lehden kanteen: ”Aikamme seksikkäin nainen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman menestyneimpien mallikaunottarien joukkoon lukeutuva australialainen Miranda Kerr nousi tunnetuksi, kun hänet valittiin muutama vuosi sitten Victoria’s Secret -merkin enkeliksi. Viime aikoina hän on esitellyt faneilleen vartaloaan näyttävien Twitter-kuvien merkeissä.

Nyt 29-vuotias mallikaunotar on ikuistettu Esquire-lehden kanteen. Solakka neitokainen nähdään otoksessa yläosattomissa, ja hänen vartalonsa peittona ovat vain pitsiset alushousut. Lehden sisäsivuilla hän poseeraa myös seksikkäissä otoksissa.

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.