Iron Sky -peli julkaistiin tietokoneille ja konsoleille

Digi · Stara.fi

Paljon puhuttu tieteiselokuva Iron Sky kääntyi myös tietokonepeliksi. Tänään julkaistiin Iron Sky Invasion –nimeä kantava peli PC ja Mac-tietokoneille. Pelistä on tulossa myös konsoliversio Play Station 3 ja Xbox360 –pelialustoille.

Iron Sky Invasion on avaruustaistelusimulaattori, missä pelaaja hyppää avaruushävittäjän puikkoihin ja ottaa osaa puolustustaisteluun Maan kiertoradalla Kuun pimeältä puolelta tulevaa avaruusnatsilaivuetta vastaan. Pelin tarina laajentaa elokuvassakin nähtyä puolustustaistelua ja kertoo sen eri vaiheista.

Pelin ovat tehneet puolalainen Reality Pump yhteistyössä saksalaisen TopWare Interactiven kanssa. Iron Sky-tiimi on ollut mukana pelin sisällön kehittämisessä ja peliä varten on kuvattu uutta materiaalia useiden elokuvassa esiintyneiden näyttelijöiden kanssa. Iron Sky Invasion on nyt myynnissä Iron Skyn omassa nettikaupassa: http://store.ironsky.net.