Hui, miten lyhyt mekko! Vesiraja oli lähellä wrestling-kaunottarella

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman halutuimpiin miehiin lukeutuva George Clooney tapailee nykyisin wrestling-kaunotar Stacy Keibleriä. Amerikkalaiskaunotar on nähty muun muassa jenkkien Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa sekä How I Met Your Mother -komediasarjassa. Stacy tunnetaan myös malliurastaan.

Nyt 32-vuotias Stacy Keibler on vieraillut American Music Awards -tapahtumassa Los Angelesin Nokia-teatterissa. Kaunotar oli valinnut ylleen hyvin lyhyen minimekon, joka peitti juuri ja juuri naisen takamuksen. Onneksi Keibler hallitsee korkokengillä kävelyn, sillä kompurointi olisi voinut paljastaa hänen intiimit paikkansa punaisella matolla.

Stacy Keibler tuli alunperin tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaa ja useita muita televisiosarjoja. Mallina Stacy Keibler on poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen “Viettelyksen joukkotuhoase”.