Asiakkaat hämmästyivät – Aerosmith-laulaja Steven Tyler pizzerian tarjoilijana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Legendaarisen Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler on nähty kahden viime tuotantokauden aikana American Idol -laulukilpailun tuomaristossa. Menestynyt rokkari ilmoitti viime kuussa eroavansa työpestistään, koska hän haluaa lähteä bändinsä kanssa kiertueelle.

New Yorkin West Villagessa sijaitsevan Bleeker Street Pizza -ravintolan asiakkaita odotti yllätys sunnuntai-aamuna, sillä paikan päällä nähtiin myös Steven Tyler. New York Post -lehden mukaan hyvällä tuulella ollut rokkari ei tyytynyt pelkkään asiakkaan rooliin, vaan meni tiskin taakse tarjoilemaan pizzaa ravintolan asiakkaille.

Syynä tähden paikalle ololle oli ilmeisesti edellisenä iltana Madison Square Garden -areenalla järjestetty Aerosmithin konsertti.

Steven Tyler julkaisi viime vuonna Does the Noise in My Head Bother You? -omaelämäkerran. Kirjassaan hän paljasti hurjia asioita Sex, Drugs & Rock’n’Roll -elämäntyylistään. Rokkarin mukaan hänen assistenttinsa muun muuassa piti aina huolen siitä, että Tylerilla oli tyttöjä suihkussa, kun mies meni hotellihuoneeseensa. Lisäksi hän paljasti vetäneensä salaa kokaiinia keikkojensa aikana.