Miranda Kerr seksikkäänä punaisissa – yläperspektiivi ei pettänyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman menestyneimpien mallikaunotarten joukkoon lukeutuva australialainen Miranda Kerr valittiin muutama vuosi sitten Victoria’s Secret -merkin enkeliksi. Hänet nähtiin hiljattain catwalkilla muiden Victoria’s Secret -mallien kanssa suuressa alusvaatemuotinäytöksessä.

29-vuotias mallikaunotar ei tyydy olemaan pelkästään ammattivalokuvaajien kuvattavana, vaan muistaa toisinaan myös Twitter-seuraajiaan älypuhelinotoksilla itsestään. Miranda Kerr jakoi keskiviikkona twiittauksessaan kuvan, jossa hän esiintyy punaisessa rintaliivissä ja hameessa.

Kuva: Twitter

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.