Nicki Minaj tylytti rocklegendan maan rakoon: ”Painu helvettiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

American Idol -kilpailun uusin tuotantokausi on saanut mediahuomiota paitsi upeiden laulajalupaustensa, myös tuomariston välisten kahinoiden vuoksi. Erityisesti toistensa kimpussa ovat olleet naisräppäri Nicki Minaj ja laulajatar Mariah Carey.

Äskettäin Minaj muun muassa uhkasi eräässä välienselvittelyssä tappaa popdiivan. Nyt 29-vuotias suorasukainen räppäri on hermostunut entiseen Idol-tuomari Steven Tyleriin, joka yritti toimia sillanrakentajana tähtien tulehtuneissa väleissä. Rokkari kehotti vastikään kaunottaria työstämään ystävyyttään.

Tylerin mukaan esiintyvien taiteilijoiden egot eivät saisi nousta heidän tärkeämmän tehtävänsä eteen. Heidän pitäisikin hänen mielestään keskittyä uusien lahjakkuuksien kannustamiseen ja auttamiseen. Nicki ei suinkaan ole saamastaan palautteesta iloinen, vaan naisräppäri kommentoi Female First -sivuston mukaan sosiaalisessa mediassa varsin tylyyn sävyyn rocklegendan hyväätarkoittavia neuvoja.

– Steven, et ole nähnyt minun vielä tuomaroivan yhtään ainoaa kilpailijaa. Ymmärrän, että halusit pitää työsi sarjassa, mutta tuottajat päättivät toisin. Painu helvettiin, ja huolehdi vain omista asioistasi, beibi, kirjoitti Nicki Minaj Twitter-blogiinsa.

Tähtituomareiden pahin riita sai alkunsa äskettäin, kun tuomaridiivat alkoivat riitelemään kesken koelaulujen. Nicki Minaj uhkasi väkivallalla häntä haukkunutta Mariah Careyta. Laulajatar otti uhkaukset todesta, ja Mariah onkin palkannut lisää turvamiehiä tapauksen jälkeen. Loanheitto jatkui myöhemmin myös sosiaalisessa mediassa, ja Minaj kirjoitteli Twitter-blogiinsa Careyta halventavia kommentteja.