Kat Von D ahdistelijan uhriksi – seuraavasta lähestymisestä kutsuu vankila

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen televisiopersoona Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, on tullut tunnetuksi TLC-kanavan huippusuosituista Miami Ink ja LA Ink -realityohjelmista. Tatuoijana työskentelevä tähti seurustelee nykyisin konemusiikkiartisti Deadmau5:n, eli Joel Zimmermanin, kanssa.

Nyt 30-vuotiaan julkkiskaunottaren uutisoidaan hankkineen lähestymiskiellon eräälle liian innokkaalle miesfanilleen. Kat Von D joutui taannoin fanaattisen ihailijansa ahdistelun kohteeksi. Mies muun muassa julkaisi verkossa tähden yksityisen puhelinnumeron. Lisäksi hän pommitti tatuoijaa Twitter-viesteillä ja vieraili Kat Von D:n kotona.

Miesfani oli myös ilmestynyt eräisiin julkkisjuhliin, joihin Kat Von D oli osallistunut. Viranomaisten määräyksen mukaan mies ei saa enää ottaa yhteyttä julkkisihastukseensa. Hänen pitää pysyä ainakin yli 90 metrin etäisyydellä Kat Von D:stä, ellei hän haluaa ranteisiinsa käsirautoja. Tapauksesta uutisoi TMZ-sivusto.

Tatuoidun kaunottaren Kat Von D:n kohusuhde pettäjämies-maineen saaneen Jesse Jamesin kanssa päättyi viime vuonna. Näyttävä pariskunta oli jo valmiina avioliittoon, sillä he olivat menneet kihloihin. Kat Von D kuitenkin purki kihlauksen, kun hän sai tietää Jesse Jamesin uskottomuudesta. Julkkiskaunotar teki äskettäin näyttävän käsitatuoinnin 20-vuotiaalle Disney-tähdelle Demi Lovatolle.