Parisuhde ei aina lihota – tässä esimerkki

Lifestyle · Neea Jokinen

Maailmalla suurta menestystä niittäneen Glee-hittisarjan tähti Jane Lynch esittää sarjassa cheerleader-valmentaja Sue Sylvesteriä. Yhdysvaltalainen 52-vuotias näyttelijätär on nähty myös Miehen puolikkaat -televisiosarjassa terapeutin roolissa.

Nyt Jane Lynch paljasti laihtuneensa viisi kiloa avioliittonsa ansiosta. Avoimesti homoseksuaalina elävä näyttelijätär avioitui viime vuonna pitkäaikaisen kumppaninsa Lara Emryn kanssa. Naisen mukaan hänen vartalonsa on hoikentunut huimasti, koska hänen vaimonsa kokkailee terveellisiä ruokia.

– Lara on uskomattoman hyvä kokki. Hänen ruokiensa ansiosta olen laihtunut useita kiloja. Unohdin leivät ja ravintola-ateriat, Jane Lynch kertoi Us Weekly -sivustolle.

Televisiotähti astui kaapista ulos vasta aikuisiässä, sillä hän paljasti lesboutensa vanhemmilleen 32-vuotiaana. Naisen vanhemmat olivat ylpeitä siitä, että Jane Lynch löysi kumppanikseen korkeasti koulutetun psykologin. Näyttelijätär on äitipuoli vaimonsa Haden-tyttärelle.

Kriitikoiden ylistämä komedienne Jane Lynch paljasti uudessa Happy Accidents -kirjassaan olleensa riippuvainen yskänlääkkeeseen. Lynch kertoi lopettaneensa alkoholinkäytön 31-vuotiaana, koska hän pelkäsi jäävänsä riippuvaiseksi juomisesta. Näyttelijätär kuitenkin jatkoi riippuvaisuuttaan toisella tavalla. Hän kertoi jääneensä aineeseen koukkuun asuessaan kymmenen kuukauden ajan New Yorkissa tähdittäessään The Real Live Brady Brunch -sarjaa.