Pikkupojan tanssiesitys villitsi futisareenalla – cheerleaderit jäivät toiseksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan lähes jatkuvalla syötöllä nettivideoita lahjakkaista lapsista, jotka esittelevät taitojaan esimerkiksi musiikin tai tanssimisen parissa. Nyt verkossa leviää erään pikkupojan tanssiesitys, joka on ikuistettu futisareenalla.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään Tampa Bay Buccaneers -futisjoukkueen jalkapalloareena, jonka istumapaikat näyttävät olevan loppuunmyytyjä. Joukkueen seksikkäät cheerleaderit valtaavat nurmialueen ja aloittavat tanssikoreografiansa Gangnam Style -hittikappaleen tahtiin.

Edustalla nähdään punaiseen takkiin sonnustautunut pikkupoika, joka yhtäkkiä alkaa esitellä tanssitaitojaan. Suloinen poika muun muassa näyttää mallia siitä, miten tanssitaan rytmikästä dougie-tanssia. Yleisö villiintyy, kun poika joraa joukkueen maskotin ja cheerleaderin kanssa.