Roskaruoka-addikti laihdutti 76 kiloa – kuin uusi ihminen

Lifestyle · Neea Jokinen

Ihmisten uskomattomat laihdutustarinat antavat joillekin paino-ongelmista kärsiville inspiraation elämänmuutokseen. Ylipainoiset ihmiset ovat onnistuneet pudottamaan painoaan kymmeniä kiloja pelkällä ruokavalion muutoksella.

Nyt 24-vuotias Hayley Peck -niminen nainen kertoi lehtihaastattelussa yksityiskohtia dramaattisesta elämänmuutoksestaan. Britannian Manchesterissa asuva perheenäiti on nimittäin pudottanut painoaan huimat 76 kiloa tyttövauvansa syntymän jälkeen. Katso kuvat tästä.

Brittinainen painoi vuonna 2007 133 kiloa ja hän oli addiktoitunut roskaruokaan. Hayley Peckin mukaan ennen elämänmuutostaan hän tilasi joka ilta noutoruokaa. Ylipainoinen nainen tunsi olonsa todella masentuneeksi, koska hän ei halunnut poistua kotoaan lihavuutensa takia.

– En halunnut poistua talostani. Minua nolotti ihmisten edessä. Päätin, etten halua olla lihava äiti. Muutin totaalisesti elämäntyylini, Hayley Peck kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Perheenäiti perusti äskettäin Slimspirational-sivuston, jossa hän toimii dieettineuvojana. Hayley Peck muun muassa suunnittelee sadoille ylipainoisille sopivia ruokavaliomuutoksia. Nainen sai idean sivuston perustamiseen, kun hän huomasi ihmisten kyselevän häneltä jatkuvasti neuvoja laihduttamiseen.