Suosikkikoomikon tunarointi ihmetytti luksusravintolassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naistenmiehen maineesta nauttiva koomikko Russell Brand muistetaan hyvin esimerkiksi suhteestaan Katy Perryn kanssa. Taannoin hänet yhdistettiin myös Spice Girls -laulajatar Geri Halliwelliin, mutta suhde oli lyhytkestoinen.

Naisseikkailujen ohella koomikko on noussut otsikoihin myös lukuisten erikoisten tempaustensa vuoksi. Nyt 37-vuotias tähti aiheutti hämmennystä losangelesilaisessa, hienommasta maineestaan tunnetussa Cecconi’s-ravintolassa saapumalla paikalle paljain jaloin.

National Enquirer -lehden mukaan ravintolan muut asiakkaat olivat järkyttyneitä Russell Brandin etikettivirheestä. Henkilökunta ei kuitenkaan puuttunut asiaan valituksista huolimatta, ilmeisesti julkkiksen loukkaamisen pelossa.

Poplaulaja Katy Perryn ex-aviomiehenäkin tunnettu koomikko ja näyttelijä Russell Brand on naiskuvioidensa ohella tullut tunnetuksi viime aikoina erikoisena hyväntekijänä. Hänet on nimittäin nähty tarjoamassa ruokaa kodittomilla kahviloissa ja kotonaan Los Angelesissa. Hän on myös kertonut haluavansa avata oman joogastudion Los Angelesissa.