Paris Hilton pelasti kissan – kotona varsinainen eläintarha

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin pitkään hiljaiseloa julkisuudesta, mutta hiljattain hän on palannut otsikoihin erilaisten tempausten merkeissä. Suomalaisia on kiinnostanut etenkin Parisin suhde 21-vuotiaan miesmalli River Viiperin kanssa, sillä miehen äiti on suomalainen.

Nyt eläinrakkaana tunnettu seurapiirineitonen on tehnyt hyvän työn ja antanut löytökissalle uuden kodin. Kissa löytyi harhailemasta Miamin Soho Beach House -yksityisklubin tuntumasta, josta sen pelasti näyttelijätär Demi Moore. Tähti otti kissan mukaansa viime keskiviikkona järjestettyyn Chanelin juhlaan, jossa eläin sai nauttia ylellisestä ruoasta.

Kissa pysytteli Soho Beach Housessa, josta Paris Hilton ja hänen siskonsa Nicky löysivät sen myöhemmin. Sisarukset adoptoivat kissan ja antoivat sen nimeksi Soho. Female First -verkkosivuston mukaan 31-vuotiaalla Paris Hiltonilla on ennestään noin 20 pelastettua jänistä, 17 koiraa, kaksi kissaa, kolme frettiä, kaksi apinaa, opossumi, vuohi ja minipossu.

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.