Carmen Electran povi ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playboy-povipommi Carmen Electra tunnetaan kurviensa lisäksi myös monista elokuvista ja televisiosarjoista. 53-vuotiaan musiikkimoguli Simon Cowellin kanssa seurusteleva kaunotar paljasti äskettäin aikovansa tehdä paluun pitkään tauolla olleelle musiikkiuralleen.

40-vuotias kaunotar on nyt kuvattu Markus + Indrani ICONS -kirjan julkistamistilaisuudessa Los Angelesissa. Carmen onnistui jälleen kerran kääntämään vierailijoiden katseita pukeutumisellaan. Povipommin laaja kaula-aukko ylettyi nimittäin varsin alas asti.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.