Miley Cyrus näki lesbounen Katy Perrystä: ”Mahtavaa aikaa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus tähditti taannoin Suomenkin valkokankaille päätynyttä LOL-elokuvaa. Traagisesti koiransa menettänyt tähti adoptoi äskettäin uuden lemmikin menehtyneen tilalle.

20-vuotias Miley on kihloissa Nälkäpeli-tähti Liam Hemsworthin kanssa, mutta se ei estä neitokaista uneksimasta viihdemaailman kaunottarista. Kristen Stewartin kauneutta ylistänyt tähti on nyt nähnyt omien sanojensa mukaan kuuman lesbounen Katy Perrystä. Unessa vaalea neito suuteli popparia.

– Näin unta Katy Perrystä koko yön. Hitto, se oli mahtavaa aikaa! Pääsin huulirasvasi makuun, kertoi Miley Cyrus blogissaan.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi. Tähdellä on viisi sisarusta.