Steven Tyler jätti 26 vuotta nuoremman kihlattunsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Legendaarisen Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler ilmoitti taannoin jättävänsä työnsä American Idol -laulukilpailun tuomaristossa. Sittemmin hän kertoi eroamisen johtuneen siitä, että hän haluaa keskittyä musiikkiuraansa ja yhtyeensä tulevaan albumiin.

Nyt 64-vuotias Steven Tyler on noussut otsikoihin rakkauselämänsä merkeissä. Rokkari on nimittäin purkanut kihlauksen 26 vuotta nuorempaan tyttöystäväänsä Erin Bradyyn. Pariskunta alkoi seurustella seitsemän vuotta sitten, ja he kihlautuivat joulukuussa vuonna 2011. Huhujen mukaan kaksikon yhteiseloa voi kutsua on-off-suhteeksi, sillä heidän väitettiin eronneen jo muutama kuukausi sitten.

– Suhde on nyt lopullisesti ohi. He ovat vielä ystäviä, mutta jatkavat elämässä eri suuntiin. Kihlaus on purettu, lähde kertoi Stupid Celebrities Gossip -sivustolle.

Lähteen mukaan ystävät ovat olleet huolissaan siitä, että 38-vuotiaan Erin Bradyn rankka juhliminen olisi saanut raittiina elävän Steven Tylerin retkahtamaan uudelleen päihteiden käyttöön. Tyler paljasti taannoin rakastuneensa Bradyyn, kun hän sai naiselta rajua seksiä makuuhuoneessa.

Steven Tyler on ollut kahdesti naimisissa Cyrinda Foxin ja Teresa Barrickin kanssa. Hänellä on neljä lasta: Liv, Mia, Chelsea ja Taj Monroe. Rokkarilla on myös yksi lapsenlapsi Milo William. Muusikko on puhunut avoimesti julkisuudessa päihdehuuruisesta menneisyydestään. Hän kertoi käyttäneensä kokaiinia myös keikkojensa aikana. Tyler piilotti huumetta muun muassa kokispulloihin ja nuuski kokaiinia ”juomataukojensa” aikana.