Miranda Kerr on kuumin rantabeibe

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman menestyneimpien mallikaunotarten joukkoon lukeutuva australialainen Miranda Kerr valittiin muutama vuosi sitten Victoria’s Secret -merkin enkeliksi. Orlando Bloomin kanssa naimisissa oleva neito kuuluu seuratuimpiin mallitähtösiin.

29-vuotias Miranda on ollut viime aikoina Meksikossa lomailemassa, eikä australialaiskaunotar voinut vastustaa lomakuvien näpsimistä. Parhaimmat tulokset päätyivät luonnollisesti hänen Twitter-blogiinsa seuraajien ihasteltaviksi. Otoksissa ruskettunut tähti nähdään mustissa minibikineissä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.