Nicki Minaj, mihin tyylisi on menossa? Ulkomuoto kuin Versacella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisräppäri Nicki Minaj tunnetaan suorasukaisen tyylinsä lisäksi muhkeista kurveistaan. Täydellinen neitokaisen vaatemaku ei ole, sillä viihdelehdet ovat myös uutisoineet hänelle sattuneista tyylimokista.

Useimmiten kyse on liian paljastavista asukokonaisuuksista. Nyt Nicki on kuitenkin herättänyt ihmetystä toisenlaisen syyn takia. Neitokainen vietti nimittäin taannoin ravintolailtaa Beverly Hillsissä tyylissä, joka muistuttaa erästä varsin tunnettua muoti-ikonia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

donatellaversace16062012c

Vaaleisiin, pitkiin kutreihin mieltynyt Minaj asteli ulkona pitkälti 57-vuotiaan Donatella Versacen näköisenä. Tyyli ei ehostuksineen tehnyt kunniaa räppärille, sillä hän onnistui näyttämään väsyneeltä ja itseään huomattavasti vanhemmalta.

30-vuotias Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella. Minaj työskentelee parhaillaan American Idol -laulukilpailun tuomaristossa Mariah Careyn, Randy Jacksonin ja Keith Urbanin kanssa.