Tämä näky hääyönä sytyttää miehen kuin miehen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Miranda Kerr on tienannut sievoisia summia ja noussut maailmanmenestykseen poseeraamalla muun muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. 29-vuotiaan tähden avioliiton epäiltiin taannoin olevan vaikeuksissa, mutta neito kielsi huhut jyrkästi.

Nyt Miranda nähdään Victoria’s Secret -merkin upeissa hääalusasuissa. Uuden kampanjan kuvissa poseerannut mallineito nähdään otoksissa muun muassa erilaisissa valkoisissa pitsiasuissa. Romanttiset alusvaatekokonaisuudet imartelevat Kerrin hoikkaa vartaloa.

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.