Työvoimatoimisto tarjosi 19-vuotiaalle teinitytölle töitä bordellista!

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa on viime aikoina puhuttu kovasti työttömien nuorten työllistämisestä ja kouluttamisesta. Saksassa nuorten työllistäminen on tuoreimman raportin mukaan otettu harvinaisen vakavasti, sillä sikäläinen työvoimatoimisto tarjosi 19-vuotiaalle teinitytölle töitä bordellista.

Teinityttö sai ”työkkäristä” kotiinsa kirjeen, jossa hänelle ehdotettiin työpestiä Augsburgin kaupungin suurimman bordellin The Colosseum -baarin tarjoilijana. Tyttö järkyttyi asiasta kovasti ja pian tieto tapauksesta päätyi Augsburger Allgemeine Zeitung -lehdelle.

Työvoimatoimisto kertoi myöhemmin, että se ei missään nimessä halua tietoisesti tarjota töitä bordellissa ja että oli virhe, ettei tyttöön otettu ensin yhteyttä puhelimitse. Viranomaiset kertoivat tienneensä, että työpaikka sijaitsi niin sanotulla punaisten lyhtyjen alueella. He kuitenkin kiistivät tienneensä, että työnantaja on bordelli.