Sarah Harding esitteli muhkean tatuointinsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman menestyneimpien tyttöbändien joukkoon lukeutuva Girls Aloud -yhtye perustettiin vuonna 2002 Popstars-ohjelmassa. Tyttöbändin jäseniin kuuluu muun muassa Sarah Harding, joka aikoo seuraavaksi yrittää soolouraa omalla albumillaan.

Nyt 31-vuotias kaunotar on ottanut itselleen uuden tatuoinnin, joka on varsin isokokoinen. Lapaluut peittävässä ihokoristeessa nähdään kaksi Fenix-lintua. Sarah on yrittänyt saada tatuointia valmiiksi viime heinäkuusta lähtien.

– Kaikki on valmista! Kiitos paljon Aaronille, joka auttoi minua saamaan sen valmiiksi kiertueelle, kirjoitti Sarah Harding Twitter-blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Hardin viittaa twiitillään Girls Aloud -yhtyeen tässä kuussa starttaavaan Ten-kiertueeseen, jolla popparit juhlistavat kymmenvuotista uraansa. Yhtyeen on uumoiltu laittavat pian myös pillit pussiin, ja heidän on kerrottu suunnittelevan vetäytymistä musiikkibisneksestä vielä huipulla ollessaan.

Bändiin kuuluvat Sarah Hardingin ohella Nicola Roberts, Kimberley Walsh, Nadine Coyle ja Cheryl Cole. Girls Aloud -yhtye on julkaissut viisi studioalbumia ja kokoelmalevyn. Heidän Beautiful Cause You Love Me -kappaleen musiikkivideo julkaistiin joulukuussa YouTube-palvelussa. Se on kerännyt jo yli kaksi miljoonaa katsojaa.