Murhattu supermalli oli näin upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on tällä viikolla uutisoitu laajasti entisen olympiaurheilijan veriteosta, jossa urheilutähti on pidätetty naisystävänsä murhasta. Nyt edesmenneen mallikaunottaren mallikuvia on kaivettu valokuvaajien arkistoista.

Mallina näyttävää uraa tehnyt Reeva Steenkamp löydettin kuolleena ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Häntä oli ammuttu neljä kertaa kotonaan Pretoriassa. Juoksijana aikoinaan tunnetuksi tullut eteläafrikkalainen Oscar Pistorius nimettiin heti pääepäillyksi.

Nyt Pistorius on pidätetty epäiltynä naisystävänsä Reeva Steenkampin murhasta. Mies murtui eilen itkuun oikeudessa, jossa hän kiistää surmanneensa Steenkampin. Steenkampin mallitoimisto Ice Model Management julkaisi tiedotteen, jossa sen edustajat kertoivat olevansa järkyttyneitä tapauksesta. Tapauksen edistymistä tullaan seuraamaan laajasti medioissa.