Miranda Kerr toivotti hyvää huomenta – bikineissä tietenkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Miranda Kerr nousi aikoinaan maailmanmenestykseen poseeraamalla muun muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. 29-vuotiaan tähden avioliiton epäiltiin taannoin olevan vaikeuksissa, mutta hän osoitti huhut vääriksi hempeillä yhteiskuvilla.

Nyt sosiaalista mediaa käyttävä Miranda Kerr on päättänyt toivottaa faneilleen hyvää huomenta Twitter-blogissaan. Mallikaunottaren tyylille ja työnkuvalleen uskollisesti hän tekee tämän otoksella, jossa hän poseeraa bikinit päällä rannalla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.