Miranda Kerr sensuroi paljaat rintansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman menestyneimpien mallikaunotarten joukkoon lukeutuva australialainen Miranda Kerr valittiin muutama vuosi sitten Victoria’s Secret -merkin enkeliksi. 29-vuotiaan tähden avioliiton epäiltiin taannoin olevan vaikeuksissa, mutta huhut osoittautuivat sittemmin vääriksi.

Miranda Kerr jakaa itsestään mielellään kuvia myös sosiaalisessa mediassa. Nyt kaunotar on tarjonnut faneilleen esimakua muotikuvaaja Chris Collsin ottamista uusista otoksista. Instagram-kuvablogissa julkaisemassaan tuoreessa kuvassa Miranda poseeraa keskellä merenrannan vaahtoavia aaltoja ilman paitaa, kuitenkin musta palkki rintojensa peittona.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.