Perhe halusi pelastaa koiranpennut – tyrmäävä yllätys paljastui laatikosta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Hylätyt eläimet, kuten esimerkiksi kesäkissat, ovat harmillisen yleinen ongelma myös Suomessa. Yhdysvaltalaista palomiestä odotti kuitenkin äskettäin yllätys, kun hänen pelastamansa karvaturrit eivät olleetkaan sitä, miksi hän niitä aluksi luuli.

Etelä-Carolinan Long Creekissä asuva Brandon Poole oli perheineen matkustamassa autolla, kun he huomasivat tien sivussa laatikon. Perhe luuli laatikon sisältävän hylättyjä koiranpentuja, ja he päättivät pelastaa eläimet. Brandon Poole sai kuitenkin yllättyä kurkistettuaan laatikkoon, sillä koiranpentujen sijaan sisällä olikin kolme karhunpentua.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Vaikka hänen tyttärensä olisi halunnut pitää karhut, vei Poole ne palolaitokselle ja kutsui ympäristöviranomaiset paikalle. Pennut lähetettiin lopulta eläinsuojeluyhdistyksen hoiviin. Yhdistyksen edustaja Heather Ripley kertoi paikalliselle Fox Carolina -televisiokanavalle karhujen olevan noin kuukauden ikäisiä.

Pennut ovat vielä liian nuoria huolehtiakseen itsestään, joten niitä hoivataan eläinsuojeluyhdistyksen tiloissa. Varttuneempina ne tullaan sirtämään villieläimille tarkoitettuihin aitauksiin, kunnes ne lopulta päästetään takaisin luontoon.