Steven Tylerin lakiehdotus läpi: ”Nyt voin kävellä alastomana”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler ilmoitti taannoin jättävänsä työnsä American Idol -laulukilpailun tuomaristossa. Hän esiintyy vielä kuitenkin ohjelmassa, ja ihmetytti vastikään katsojat ja tuomarikollegansa ilmestymällä Idol-ohjelman tuomarointiin naiseksi pukeutuneena.

Nyt 64-vuotias Steven Tyler on saanut onnekseen julkkisten yksityisyyttä suojelevan lakiehdotuksensa läpi Havaijilla. Laki antaa tähdille oikeuden haastaa paparazzit oikeuteen, mikäli he julkaisevat kyseisellä saarella julkisuuden henkilöistä otettuja epäimartelevia kuvia ja nauhoituksia.

– Nyt ainakin Joe Perry ja minä voimme mennä Mauille ja kävellä ympäriinsä alasti takapihan nurmikolla ja kirjoittaa hulluja lauluja, kertoi Steven Tyler Billboard-lehdelle.

Tyler teki lakiehdotuksen koettuaan häiritseväksi sen, että valokuvaajat seurasivat lomailevia tähtiä jatkuvasti ottaen heistä intiimejä kuvia. Rokkari haluaa korostaa jokaisen ihmisen oikeutta yksityisyyteen. Hänen mukaansa paparazzit jahtaavat pahimmillaan julkkisten lapsia ja tulevat heidän tielleen liikenteessä.

Steven Tyler on ollut kahdesti naimisissa Cyrinda Foxin ja Teresa Barrickin kanssa. Hänellä on neljä lasta: Liv, Mia, Chelsea ja Taj Monroe. Rokkarilla on myös yksi lapsenlapsi Milo William. Muusikko on puhunut avoimesti julkisuudessa päihdehuuruisesta menneisyydestään. Hän kertoi käyttäneensä kokaiinia myös keikkojensa aikana. Tyler piilotti huumetta muun muassa kokispulloihin ja nuuski kokaiinia ”juomataukojensa” aikana.