Miranda Kerr auto-onnettomuudessa – rattijuoppo törmäsi moottoritiellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman menestyneimpien mallikaunotarten joukkoon lukeutuva australialainen Miranda Kerr on nykyään myös yksi tunnetuimmista Victoria’s Secret -alusvaatemalleista. Hänet nähdäänkin usein kaunistuttamassa esimerkiksi lehtien kansikuvia.

29-vuotias Miranda Kerr joutui auto-onnettomuuteen maanantaina 11. maaliskuuta. Huippumalli oli matkustajana autossa, johon toinen ajoneuvo törmäsi Los Angelesin moottoritiellä. Miranda Kerr on joutunut onnettomuuden seurauksena käyttämään kaulatukea.

– Hänelle aiheutui kipuja, mutta olemme onnellisia siitä, että onnettomuus ei ollut vakavampi, kommentoi tähden edustaja Australian 9 News -uutisille.

Miranda Kerriin autoon törmännyt mies on sittemmin pidätetty Los Angelesin poliisien toimesta. Daily Telegraph -lehden mukaan miehen oletetaan olleen törmäyshetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena.

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.