Prinsessa Victoria, Estelle ja Daniel lensivät lomalle halpalennolla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsin Prinsessa Victoria on noussut taannoisen perheenlisäyksensä johdosta erittäin seuratuksi julkkitähdeksi ympäri maailmaa, ja parhaillaan etelän auringossa Daniel-miehensä ja Estelle-tyttärensä kanssa lomaileva kruunuprinsessa onkin saanut joukon paparazzeja peräänsä.

Nyt on selvinnyt miten Victoria, Estelle ja Daniel matkasivat Espanjaan. Kuninkaallinen kolmikko lensi nimittäin lomareissulleen viime lauantaina halpalentoyhtiön siivin. Staran Espanjasta saamien tietojen mukaan he nousivat Norwegian-lentoyhtiön koneeseen Tukholman Arlandassa ja lensivät tavallisella reittilennolla Alicanten kentälle Etelä-Espanjaan.

Lentokentältä perheen matka jatkui Agua Amargaan, jossa paparazzit ovat nyt kuvanneet Victorian ja Estellen päiväkävelyllä. Danielia ei paparazzikuvissa ole sen sijaan näkynyt lainkaan.