Sabrina Boing Boingin muodot kangaskaistaleen varassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialainen mallikaunotar ja DJ Sabrina Boing Boing pääsi äskettäin otsikoihin julkaisemalla verkossa kohua herättäneitä kuvia. Otoksissa povekas neitokainen imetti vasikkaa omilla rinnoillaan.

Nyt kurvikas julkkistyrkky on julkaissut Instagram-blogissaan otoksia, jotka koettelevat hyvän maun rajoja. Sabrina nähdään kuvissa esimerkiksi turkoosissa minimekossa, jonka rintamus on minimaalinen neidon huikeaan poveen nähden. Hänen jättikokoiset silikoninsa näyttävätkin pursuavan mekosta ulos.

Eläinten ystäväksi tunnustautunut Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.