Kuolleeksi luultu prostituoitu heräsi henkiin arkussa – silminnäkijät pakenivat

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Uutisotsikoiden kärkeen päätyy aika ajoin tapauksia, joissa jo kuolleiksi julistetut henkilöt ovat kuin ihmeen kaupalla heränneet eloon juuri ennen hautaamista. Tällä kertaa vastaava tapaus on käynyt Zimbabwessa.

Bulowayolaisen Mandlo-nimisen prostituoidun uskottiin kuolleen kesken asiakkaan kanssa suoritetun aktin. Nainen oli kuitenkin sitkeämpi tapaus kuin viranomaiset arvasivatkaan. Kylmänkankea ruumis palasi nimittäin yllättäen henkiin, kun häntä oltiin laittamassa metalliarkkuun.

Viime viikolla Manor-hotellissa sattunut tapaus pelästytti monet sivustakatsojat. Kohtauksen kerrotaan olleen kuin elokuvasta. Monet ihmisistä juoksivat karkuun, kun kuolleeksi luultu prostituoitu kirkui kauhistuneena suureen ääneen herätesssän arkusta.

– Haluatte tappaa minut, huusi nainen Nine MSN -sivuston mukaan.

Toinen prostituoitu vei Mandlon kotiin tapahtuneen jälkeen. Naisen ”tappanut” miesasiakas hiipi myös vaivihkaa pois hotellista poliisien poistumisen jälkeen.