Sabrina Boing Boing haastaa Cocon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialainen mallikaunotar ja DJ Sabrina Boing Boing luo paraikaa uraa glamourmallina. Hän on saanut tunnettavuutta kotimaansa ulkopuolella sosiaaliseen mediaan lisäämillään riettailla otoksilla, joissa eräistä hän antoi vasikan imeä rintaansa.

Nyt Sabrina on julkaissut Instagram-blogissaan seksikkäitä otoksia, joissa blondi julkkistyrkky on pukeutunut kermakakkumaiseen bikiniasuun. Pinkkiä ja keltaista yhdistelevä bikiniasu ei onnistu naruolkaimineen kannattelemaan kaunottaren muotoja kovin uskottavasti.

Eläinten ystäväksi tunnustautunut 28-vuotias Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.