Victoria’s Secret antoi Miranda Kerrille potkut!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Miranda Kerr on tunnettu Victoria’s Secret -alusvaatemerkin enkeli, joka poseeraa aika ajoin brändin mainoskuvissa. Nyt hän on kuitenkin saanut potkut tehtävästään.

29-vuotiaan Mirandan kolmevuotista Victorian enkeli -sopimusta ei olla raporttien mukaan uusittu, joten häntä ei tulevaisuudessa tulla enää näkemään enkelinsiivissään catwalkilla merkin muotinäytöksissä. Syynä tähän on lähteen mukaan naisen vaikea maine.

Toinen lähde väittää, ettei Kerr ole samalla tavalla myyvä mainoskasvo kuten muut enkelit, mukaanlukien Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel ja Adriana Lima. Miranda tullaan vielä näkemään Victoria’s Secret -merkin katalogissa ja muotinäytöksessä myöhemmin tänä vuonna.

– He voivat käyttää häntä katalogissa, ja hän saa päiväpalkan, mutta hänen ei tarvitse olla enkeli tehdäkseen sen. Miranda osaa olla vaikea kuvauksissa ja promootiotilaisuuksissa. Hän on pidättyväinen muiden tyttöjen kanssa, kertoi sisäpiiriläinen People-lehdelle.

Erään teorian mukaan Miranda Kerrin ja Victoria’s Secretin ero ei johdu naisen käytöksestä. Osa muotialan henkilöistä pitää sitä sopimuksellisena asiana. Alusvaatebrändin markkinointijohtaja Ed Razek kumoaa väitteet totaalisesta välirikosta kertomalla, että Victoria’s Secret aikoo jatkossakin työskennellä Miranda Kerrin kanssa.