Tyttöbändiläinen törttöili – poliisi vei ajokortin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka maailman menestyneimpien tyttöbändien joukkoon lukeutuva Girls Aloud -yhtyeen jäsen Sarah Harding joutui poliisin haaviin Lontoon keskustassa. Nyt nainen menettää ajo-oikeutensa puoleksi vuodeksi.

Brittikaunotar nimittäin pidätettiin, koska hän puhui puhelimeen ajaessaan samanaikaisesti autoa Lontoon keskustassa. Neitokainen ei myöskään aluksi ollut pysähtyä liikennepoliisien käskystä.

Näiden kahden rikkomuksen seurauksena laulajakaunotar vietiin poliisiaseman putkaan, ja nyt hän kertoo oppineensa läksyn kovimman kautta. Laulaja oli asianajansa mukaan tulossa yritystapaamisesta ja eksynyt Lontoon keskustassa, ja siksi hän oli joutunut soittamaan apua.

Girls Aloud -tyttöbändiin kuuluvat Sarah Hardingin ohella Nicola Roberts, Kimberley Walsh, Nadine Coyle ja Cheryl Cole. Yhtye on julkaissut viisi studioalbumia ja kokoelmalevyn. Heidän Beautiful Cause You Love Me -kappaleen musiikkivideo julkaistiin joulukuussa YouTube-palvelussa. Se on kerännyt jo yli kaksi miljoonaa katsojaa.