Kat Von D suunnittelee poikkeuksellisia häitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen realitytähti Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, nousi julkkikseksi TLC-kanavan huippusuosituista Miami Ink ja LA Ink -sarjoista. Tatuoijanakin työskentelevä tähti meni joulukuussa kihloihin konemusiikkiartisti Deadmau5:n, eli Joel Zimmermanin, kanssa.

Kat Von D ja Deadmau5 suunnittelevat parhaillaan häitä. Kuten olettaa saattaa, pariskunnan hääseremoniat tulevat olemaan vähemmän perinteiset. People-lehden mukaan elokuussa järjestettävissä häissä tulee olemaan merenalainen teema.

Kat Von D kertoo inspiraation tulleen vedenalaisista kauhuista kertovasta H.P. Lovecraftin Cthulhun kutsu -kauhunovellista. Noin 200 vieraan häissä tullaan näkemään esimerkiksi merenneidoiksi pukeutuneita esiintyjiä. Kat Von D kertoo pukeutuvansa perinteisempään morsiuspukuun, mutta lupaa myös sen olevan teeman mukainen.

Tatuoidun kaunottaren Kat Von D:n kohusuhde pettäjämies-maineen saaneen Jesse Jamesin kanssa päättyi viime vuonna. Näyttävä pariskunta oli jo valmiina avioliittoon, sillä he olivat menneet kihloihin. Kat Von D kuitenkin purki kihlauksen, kun hän sai tietää Jesse Jamesin uskottomuudesta. Julkkiskaunotar teki äskettäin näyttävän käsitatuoinnin 20-vuotiaalle Disney-tähdelle Demi Lovatolle.