Teinisensaatio Isac Elliot jättikeikalle Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovassa nousukiidossa oleva 12-vuotias suomalaispoppari Isac Elliot konsertoi Tampereen Ratinanniemen festivaalipuistossa lauantaina 20. heinäkuuta. Hän on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo varsin mittavaa musiikkiuraa.

Laulaja on nähty musikaalilavalla Svenska Teaternissa esimerkiksi Cabaret ja Kristina Från Duvemåla -näytöksissä sekä Cantores Minores -poikakuorossa. Isac Elliotin ensisingle New Way Home julkaistiin helmikuussa ja se on soinut Suomen radiokanavien lisäksi esimerkiksi Norjassa.

Biisi on noteerattu myös yhdysvaltalaisella Billboard Next Big Sound -listalla. Teinihysteriaa aiheuttanut Isac Elliot julkaisee ensimmäisen albuminsa Wake Up World perjantaina 24. toukokuuta.

– On ollut mahtavaa, että ihmiset tykkäävät biisistäni ja se soi eri maiden radioissa. Tuntuu hassulta, kun tytöt odottelevat joka paikassa. Studion ulkopuolella, lentokentällä ja kotikadulla. Heidän tukensa on tärkeä ja arvokas juttu minulle. Olen siitä tosi kiitollinen, Isac Elliot kertoi.