Katy Perry ja Rihanna tahtovat safarille – hämmentävä perustelu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Avonaisista kaula-aukoistaan tunnettu poptähti Katy Perry nousi aikoinaan maailmanmaineeseen I Kissed a Girl -hittinsä myötä. Uutisoimme hiljattain, kuinka laulajakaunotar tuki Unifecin toimintaa Madagascarilla vieraillen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Katy Perry ei saanut ilmeisesti Afrikan reissusta tarpeekseen, sillä lähde on paljastanut The Sun -lehdelle Perryn suunnittelevan safarireissua villiin luontoon yhdessä laulajakaunotar Rihannan kanssa. Naisten tarkoituksena on kokeilla villimpää matkustustyyliä, sillä molemmat laulajattaret ovat toki matkanneet ympäri maailmaa, mutta kunnon safarireissu Afrikassa on molemmilta kokematta.

– He tahtovat lähteä jonnekkin, jossa he saavat uskomattomia kokemuksia, mutta voivat silti vetää kännit, lähde kertoi lehdelle.

Katy Perry vieraili hiljattain Madagascarin köyhimpien lasten luona. Neitokainen julkaisi taannoin Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuvan, jossa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana.