Google Street View paljasti hauskan tervehdyksen

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Google Maps lisäsi hiljattain palveluunsa tokiolaisen Ryōgoku Kokugikan -sumopainiareenan tarkat sisähallikuvat suuren yleisön katsottavaksi. Samalla palveluun ikuistettiin hallin edessä tervehtivien sumoipainijoiden iloinen tervehdys.

Kuva: Google Street View
Kuva: Google Street View

Sumopainijoiden esittelyrivistä erottuvat Daiki Toyonoshima ja Ryūji Aminishiki -nimiset painijat, jotka tekevät käsillään sydämenmuotoisen tervehdyksen, kun muut painijat vain heiluttavat kättään tavallisesti.

Sumokuvien tarkoituksena on laajentaa lajin tietoisuutta maailmassa. Uuden lisäyksen ansiosta Google Mapsin surffailija pääsee tutustumaan sumohalliin aina sen ravintoloita ja katsomoita myöten. Asiasta uutisoinut RocketNews24.com-sivusto veikkaa, että hallia tutkiessa kuluu helposti useampi tunti.