Oma isä syyttää popkaunotarta: ”Katy Perry on paholaislapsi!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen popkaunotar Katy Perry nousi aikoinaan maailmanmaineeseen I Kissed a Girl -hittinsä myötä. Musiikkinsa lisäksi esimerkiksi avonailla kaula-aukoillaan huomiota herättävä laulajatar vieraili taannoin Unicefin edustajana Madagascarissa.

Katy Perry tunnetaan nykyään rohkeasta tyylistään, mutta hän on kasvanut uskovaisessa perheessä kahden pastorin keskimmäisenä lapsena. Nyt 28-vuotiaan tähden isä, saarnaaja Keith Perry on julistanut tyttärensä olevan ”paholaislapsi”, ja pyytää seurakuntaansa rukoilemaan Katyn puolesta.

Poptähden vanhemmat kiertävät parhaillaan amerikkalaisia kirkkoja vierailevina puhujina. The Sun -lehden mukaan he esittävät saarnatilaisuuksissaan videota, jossa Katy Perry esitetään henkistä parannusta tarvitsevana paholaislapsena.

– Olin Katyn konsertissa, jossa oli 20.000 henkeä. Katselin tällaiseen osallistuvaa sukupolvea, ja näky oli kuin kirkossa. Seisoin siellä itkemässä, sillä he rakastavat ja palvovat väärää asiaa, Keith Perry saarnasi Kalifornian Santa Fe Springsissä.

Tyttärensä puolesta rukoilun lisäksi Katy Perryn vanhemmat pyytävät seurakuntalaisilta lahjoituksia. He kehottavat ihmisiä lahjoittamaan ”yhden tai kahden dollarin sijaan kahtakymmentä” päästäkseen Sveitsiin.

Katy Perry, oikealta nimeltään Katheryn Elizabeth Hudson, teki historiaa Teenage Drean -hittialbumillaan. Hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 11 miljoonaa levyä ja 75 miljoonaa biisiä. Neitokainen julkaisi taannoin Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuvan, jossa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana.