Google Street View paljasti uuden kissarodun – katso kuva

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurimman hakukoneyhtiön Google Maps lienee nykyisin maailman ylivoimaisesti suosituin karttapalvelu. Muutama vuosi sitten yhtiö julkaisi myös Google Street View -palvelun, jossa käyttäjät voivat katsella maisemia katutasolta.

Suomessa ja muualla maailmassa karttaohjelmiston kuviin päätyi runsaasti erikoisia näkyjä, kuten alastomia ihmisiä ja jopa rikoksia. Nyt jossain päin maailmaa on löydetty palveluun eksynyt virhekuva, jossa kadulla kävelevä kissa on leikkautunut omituisen näköiseksi olennoksi. Kuvan julkaisi Google Street View World -niminen blogi.

Kuva: Google Street View
Kuva: Google Street View

Google Street View World -blogi kerää hauskoja ja mielenkiintoisia otoksia karttapalvelusta ihmisten pällisteltäväksi, mutta kissakuvan julkaisun yhteydessä ei valitettavasti ilmoitettu vängän näköisen otuksen koordinaatteja. Tiedätkö sinä, missä päin Googlen karttamaailmaa tämä hassunmuotoinen valkoturkki kävelee? Tosin jotkut netinkäyttäjät ovat epäilleet kuvaa väärennökseksi.