Miranda Kerr julkaisi sänkykuvansa netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailma koki taannoin yllätyksen, kun huippumalli Miranda Kerr ja Victoria’s Secret -alusvaateyhtiö lopettivat yhteistyönsä. Yhtiön tunnetuimpiin malleihin kuulunut neitonen vahvisti tiedon itse, ja kertoi suuntaavansa urallaan kohti uusia haasteita.

30-vuotias Miranda tulee silti epäilemättä poseeraamaan vielä useissa seksikkäissä kuvissa, jollaisissa hänet on totuttu näkemään. Nyt Miranda Kerr on jakanut Twitter-tilillään itse rohkean otoksen, jossa hän makaa sängyllä rintaliivit yllään. Mirandan hymyn perusteella taannoiset potkut eivät vaivaa hänen mieltään.

Kuva: Twiter
Kuva: Twiter

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.