Katy Perryn äiti kiittää Jumalaa tähden avioerosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen popkaunotar Katy Perry tunnetaan rohkeasta tyylistään, mutta hän on kasvanut uskovaisessa perheessä kahden pastorin keskimmäisenä lapsena. Katyn isä haukkui tyttärensä hiljattain paholaislapseksi. Nyt tähden äiti kiittää Jumalaa laulajan avioerosta.

Poptähti Katy Perry erosi koomikkomiehestään Russell Brandista vuoden kestäneen avioliiton jälkeen. Kurvikas laulajatar kertoi pariskunnan eron syyksi sen, että Brand oli niin paljon poissa hänen California Dreams -kiertueensa aikana. Katyn äiti Mary Hudson kiittää joka päivä Jumalaa julkkispariskunnan avioerosta, laulaja kertoo The Sun -lehdelle.

Lisäksi Katy paljasti, että vaikka hänet on kasvatettu liberaalisesti, on hän joutunut vanhempiensa kanssa törmäyskurssille lähinnä kulttuurillisten vaikutteiden takia. Esimerkiksi naisen teininä kuuntelema Madonna miellettiin perheessä paholaista pahemmaksi.

Katyn ex-mies Russell Brand kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on seurustellut aiemmin muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa ja naistenmies John Mayerin kanssa.