Muodokas Katy Perry kuvattiin allasbileissä – kellukkeet omasta takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen popkaunotar Katy Perry tunnetaan rohkeasta tyylistään, mutta hän on kasvanut uskovaisessa perheessä kahden pastorin keskimmäisenä lapsena. Katyn isä haukkui tyttärensä hiljattain paholaislapseksi, ja sen jälkeen äiti kiitti Jumalaa laulajan avioerosta.

Nyt Katy Perry on saanut ottaa hieman pesäeroa ilkeisiin väitteisiin, sillä hän nautiskeli eilen olostaan uima-allasbileissä Karibialla. Yhdessä ystäviensä kanssa lomaileva supertähti kuvattiin Atlantis-hotellin maisemissa Bahamalla.

Laulaja Katy Perryn entinen aviomies Russell Brand kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on seurustellut aiemmin muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa ja naistenmies John Mayerin kanssa.