Kauhea kankkunen -kaunottaren kaula-aukko ei pettänyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Heather Graham nousi suuren yleisön tietoisuuteen 90-luvun elokuvista, kuten Boogie Nightsin ja Austin Powers: Agentti joka tuuppasi minua. Neitokainen nähdään seuraavaksi Hangover-elokuvasarjan kolmannessa osassa, joka saa ensi-iltansa 29. toukokuuta.

Heather Graham nähtiin punaisella matolla Los Angelesissa järjestetyssä Kauhea kankkunen -elokuvasarjan kolmannen osan ensi-iltajuhlassa. 43-vuotias tähti osoitti olevansa edelleen upea ilmestys saapuessaan paikalle elegantissa sinisessä mekossa, jonka kaula-aukko tarjosi paikallaolijoille silmänruokaa.

Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Näyttelijätär on seurustellut muun muassa muusikko Adam Antin ja televisiotähti Jason Silvan kanssa.