Katy Perryllä jättimäinen pillerikokoelma – katso kuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulajatar tunnetaan tarttuvien pop-kappaleidensa lisäksi näyttävistä ulkoisista avuistaan. Uskovaisessa perheessä varttunut tähti kuvattiinkin taannoin esittelemässä bikinikroppaansa karibialaisissa uima-allasbileissä otetuissa kuvissa.

Nyt Katy Perry esittelee puolestaan hyvinvointinsa saloja. 28-vuotias popkaunotar julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän pitelee käsissään kolmea vitamiini- ja ravintolisäpillereitä sisältävää pussia. Pussit ovat erikseen merkattu heräämiselle, aamiaiselle ja lounaalle.

– Ravintolisä- ja vitamiinielämä on juttuni, Katy Perry twiittasi.

20130525-145357.jpg

Katy Perry tunnetaan jo ennestään esimerkiksi tarkasta ruokavaliostaan. Tähti totesi taannoin People-lehdelle pitävänsä myös kiertueillaan huolen siitä, että hän saa aterioistaan tarvittavat ravintoaineet.

Laulaja Katy Perryn entinen aviomies Russell Brand kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on seurustellut aiemmin muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa ja naistenmies John Mayerin kanssa.