Näin Venäjällä: Uskomaton karhuvideo naurattaa vedet silmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luontokappaleita saadaan aika ajoin kesytettyä, varsinkin jos ne ovat esimerkiksi asuneet pentuina ihmisten keskuudessa. Hurjimmissa videoissa ihmiset ovat saaneet kesytettyä hyvinkin villejä eläimiä, jotka ovat tosin joskus lopulta vieneet kesyttäjiensä hengen.

Video on ikävä kyllä poistettu verkosta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt itärajan takaa on kantautunut verkkoon video, joka hakee vertaistaan kaikessa hulvattomuudessaan. Siinä nähdään mies, joka houkuttelee karhun luokseen ja ohjaa karhun tekemään mitä uskomattomampia temppuja.

Eläin nähdään muun muassa suorittamassa agility-liikkeitä ja soittamassa torvea. Ei siis ole mikään ihme, että videon todenperäisyys on asetettu kommenteissa kyseenalaiseksi. Todennäköisesti kyseessä on kuitenkin poikkeuksellisen hyvin koulutettu karhu.