Skandaali: Marilyn Monroe -näyttelyn valokuvat varastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmennyt amerikkalainen näyttelijätär Marilyn Monroe kuuluu 1900-luvun rakastetuimpiin supertähtiin. Aikansa seksisymbolilla riittää ihailijoita vielä tänä päivänäkin, ja esimerkiksi taannoin hänen vuodelta 1954 peräisin oleva henkilöllisyystodistuksensa huutokaupattiin 44.000 euron hintaan.

Nyt Marilyn Monroeen liittyvää arvotavaraa on joutunut varkaiden haaviin. Kyseessä on kokoelma tähdestä otettuja valokuvia, joiden oli määrä olla esillä näyttelytilaisuudessa Tsekin pääkaupungissa Prahassa. Näyttelyn oli tarkoitus matkustaa seuraavaksi Tokioon.

PR-toimisto 2median edustajan, Alice Titzovan mukaan valokuvat varastettiin maanantaina 20. toukokuuta. Näyttelyn oli määrä alkaa 30. toukokuuta Prahan linnassa. Titzovan mukaan myös näyttelyyn tarkoitetut mannekiinit ja vitriinit katosivat varkauden yhteydessä. Vielä ei ole tiedossa joudutaanko näyttelyn ajankohtaa siirtämään tai perutaanko se kokonaan.