Carmen Electra on yhä seksikäs Playboy-povipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-kaunotar Carmen Electra tuli aikoinaan tunnetuksi Baywatch-televisiosarjasta, mutta hänet on sittemmin nähty monissa muissakin elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vastikään 41 vuotta täyttänyt Carmen Electra on edelleenkin seksikäs povipommi.

Nyt Carmen Electra on kuvattu punaisella matolla hänen saapuessaan Life Ball 2013 -juhliin Wienissä, Itävallassa. Illan teemana oli Tuhannen ja yhden yön sadut, ja Carmen oli pukeutunut teeman mukaisesti varsin näyttävään iltapukuun.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.