Katy Perry toteutti uhkauksensa – iski kyntensä Robert Pattinsoniin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry kertoi vastikään erässä julkkisjuhlissa himoitsevansa ystävänsä Kristen Stewartin miestä Robert Pattinsonia. Pari on nyt eronnut, joten popparilla on tilaisuus tehdä siirtonsa.

Eikä Katy jäänyt odottelemaan pölyn laskeutumista, vaan hänen kerrotaan jo viettäneen aikaa vampyyrikomistuksen kanssa. Parvaljakko nähtiin tuntemattomien ihmisten hääseremonian harjoituksissa. Perry ja Pattinson olivat tavanomaisesti pukeutuneita ja huvittivat itseään katselemalla juhlavieraita.

– Katylla oli iso huppari ja aurinkolasit. He eivät osoittaneet hellyyttä julkisesti, eikä ruumiinkieli osoittanut parin tapailevan. He istuivat yhdessä ja katselivat, kertoi silminnäkijä People-lehdelle.

Perry on itsekin eronnut lähiaikoina eksästään John Mayerista, joten julkkispari saattaa haluta ottaa rauhallisesti, vaikka poptähti onkin todella kiinnostunut Twilight-näyttelijästä. Kristen Stewartin kerrottiin aiemmin kauhistuneen siitä ajatuksesta, että Katy deittailisi hänen suurta rakkauttaan. Hän ei kuitenkaan itse pystynyt lopettamaan yhteydenpitoa toisen miehen, Rupert Sandersin, kanssa.