Kauhea kankkunen -kaunotar on ikinuori bikinikissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Heather Graham on viime vuosina nähty Kauhea kankkunen -elokuvasarjassa, jonka kolmas osa tulee elokuvateattereihin 29. toukokuuta. 43-vuotias Heather on nyt nähty Rio de Janeirossa meren rannalla lomailupuuhissa.

Kuuluisalla Ipanema Beachilla rentoutunut neito vietti aikaansa Kauhea kankkunen -elokuvan näyttelijäjengin kanssa. Grahamin punaisen sävyinen bikiniasu sai paparazzien huomion osakseen paremmin kuin esimerkiksi koomikko Ed Helmsin, Justin Barthan ja Zach Galifianakisin ”rantaryijyt”.

Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Näyttelijätär on seurustellut muun muassa muusikko Adam Antin ja televisiotähti Jason Silvan kanssa.